Over KijkopRoosendaal.nl

KijkopRoosendaal.nl is hét platform voor de gemeenschap in Roosendaal, Heerle, Moerstraten, Nispen, Wouw en Wouwse Plantage. Het platform brengt lokale vraag en aanbod samen: winkels, horeca en bedrijven, maar ook inwoners, verenigingen en de gemeente communiceren actief binnen KijkopRoosendaal.nl.

KijkopRoosendaal.nl biedt effectieve en voordelige promotiemogelijkheden voor elke organisatie die in contact wil staan met de inwoners en bezoekers van de gemeente Roosendaal.

Gratis lid worden

U kunt gratis lid worden van KijkopRoosendaal.nl en daarmee diverse voordelen en mogelijkheden ontvangen. Met een account op KijkopRoosendaal.nl kunt u:

  • Gebruikmaken van alle aanbiedingen en hier eenvoudig op reageren
  • Reageren op nieuwsberichten, fotoalbums en evenementen uit uw buurt
  • Zelf aangegeven of (en hoe vaak) u per e-mail up-to-date wilt blijven
  • In de toekomst gebruik maken van diverse uitbreidingen, bijvoorbeeld een lokale webshop
  • U blijft volledig op de hoogte van alle belangrijke zaken in uw buurt
  • U bent als inwoner betrokken bij de lokale gemeenschap

NU GRATIS REGISTREREN

KijkopRoosendaal.nl voor organisaties

KijkopRoosendaal.nl biedt effectieve en voordelige promotiemogelijkheden voor elke organisatie die in contact wil staan met de inwoners en bezoekers van de gemeente Roosendaal.

MEER OVER ADVERTEREN

KijkopRoosendaal.nl voor verenigingen en ideële organisaties

Het is belangrijk dat alle relevante partijen binnen de gemeenschap actief communiceren op KijkopRoosendaal.nl. Daarbij begrijpen we dat verenigingen en ideële organisaties vaak geen budget hebben voor actieve en frequente communicatie. Om die reden sponsort KijkopRoosendaal.nl verenigingen en ideële organisaties die niet beschikken over het benodigde budget.

MEER OVER KIJKOPROOSENDAAL.NL VOOR VERENIGINGEN EN IDEËLE ORGANISATIES

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven