Wereldwinkel Roosendaal

 

Over ons assortiment

Behalve de producten, die onder “Assortiment” via de landelijk webshop zijn te bestellen, maar ook in de winkel gekocht of besteld kunnen worden, verkoopt de Wereldwinkel Roosendaal ook andere fairtrade producten.

Deze pagina's bevatten een overzicht van speelgoed, spelletjes, tekenen en kleuren enkinderboeken. Er is een aparte pagina voor houten speelgoed uit Sri Lanka.

Speciale aandacht gaat de komende tijd uit naar olifanten. Die kunt u als sierprodukt bij de wereldwinkel kopen voor uw kind, maar ook voor u zelf. Ook speciale aandacht is er voor de vogels. Voor buiten of voor binnen

Voor de allerkleinsten, maar misschien ook voor u zelf, zijn er dromenvangers. Lees het verhaal achter de dromenvangers. Of kom langs in de winkel, want we hebben tientallen van deze dromenvangers in verschillende kleuren, vormen en afmetingen. Verder hebben we heel veelwenskaarten.

Voor de dames geven we u hierbij een overzicht van de vele tassen, die Wereldwinkel Roosendaal verkoopt. Ze zijn Fairtrade! 

Tenslotte is er een pagina koken en tafelen. Wat het koken en tafelen betreft zijn dit in het algemeen producten, die niet via de landelijke website zijn te bestellen.

En als het dan weer Kerst gaat worden, dan heeft Wereldwinkel Roosendaal veel te bieden! Kerstkaarten, kerstversiering, kaarsen, kandelaars, kerststallen en nog veel meer. En wat zo leuk is: de producten komen uit allerlei landen: kaarsen uit Swaziland, kerststallen onder meer uit Mexico, Palestina of Peru, kandelaars uit Zimbabwe enz.

De inhoud van bovenstaande pagina's is voortdurend aan verandering onderhevig. Immers ons assortiment verandert voortdurend! Het kan dus zijn dat een spel, speeltje of boek uitverkocht is. Aan de mensen in de winkel kunt u altijd vragen of het nog voorradig is en besteld zou kunnen worden.

Contact

Wereldwinkel Roosendaal
Nieuwe Markt 60-62
Roosendaal
tel: 0165 - 559 434
Website: www.wereldwinkelroosendaal.nl/

 

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven