Stichting de Noodbank

 

De doelgroep waarop we ons richten zijn de mensen met minimale inkomsten en nauwelijks of niet in staat om zelf spullen aan te schaffen. De Noodbank kan door middel van de ontvangen donaties deze mensen hierin zoveel mogelijk helpen zonder betaling of tegenvoorwaarden.

Het principe wat dit mogelijk maakt is: Voor mensen, door mensen.

Wij zijn een non-profit organisatie met praktische ondersteuning en maatschappelijke diensten. Via onze website krijgt u een indruk van onze werkzaamheden.

Op onze Facebookpagina vindt u nog veel meer info, foto’s en een hoop verhalen van mensen bij wie we zijn geweest en (voor een klein deel) wat we hebben bereikt. Op ons forum (knop aan de linkerzijde) staan ook de nodige mooie verhalen en een correct beeld van De Noodbank. Daarbij is op dit forum ook een soort "koffiehoekje" en een archief.

We zijn pas op 5 oktober 2013 begonnen vanaf een Facebook-pagina en 6 juni 2014 als officiële stichting. Wat en we in die zeer korte tijd al hebben bereikt is onvoorstelbaar veel. De foto’s en de verhalen van de mensen op onze Facebook-pagina vertellen u zoveel meer, de blije gezichten op de foto’s vertellen het niet maar laten u daadwerkelijk zien welk werk wij verrichten: goed werk! Goed werk dat we willen uitbreiden en wat in de toekomst nog geheel volgens onze principes is maar zo volwassen is geworden dat het op zichzelf kan staan.

Waar een wil is is een weg, dat hebben we met De Noodbank inmiddels al bewezen. We zijn druk bezig met het spijkeren aan de weg naar meer en groter, net zo lang tot we niet alleen maar een internetsite zijn maar een begrip zijn geworden!

Uw contactpersoon voor Stichting de Noodbank is Mirella Ruhl.

Of bel (liefst mailen) 06-30513303  (enkel tussen 19:00 en 21:00 uur)

 

NAW gegevens:

Adres van ons pand (waar dus GEEN post naartoe mag) is:

Stichting de Noodbank
Staringlaan 19
4707 KC
Roosendaal

 

Ons postadres (geen bezoekadres) is tevens het KvK-adres:

Stichting de Noodbank
Schuivenoord 92
4707 XS
Roosendaal

KVK nr: 60827548

Contact

Stichting de Noodbank
Staringlaan 19
4707 KC Roosendaal
tel: 06 - 30513303 (enkel tussen 19:00 en 21:00 uur)
e-mail: info@noodbank.nl
Website: www.noodbank.nl/index.html

 

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven