SHV Boosters Roosendaal

 

Soft- en honkbalvereniging Boosters in Roosendaal is een kleine, gezellige vereniging met twee mooie velden op Sportpark Vierhoeven. Je kunt al vanaf 5-6 jarige leeftijd beginnen met honkbal, bij ons Beeball team. Verder is er voor iedere leeftijd plaats in de verschillende teams en ook voor geïnteresseerden zonder ervaring geldt dat ze van harte welkom zijn! Je mag altijd 4 keer vrijblijvend mee komen trainen. Momenteel hebben we geen softbal jeugdteams, maar zijn de honkbal jeugdteams gewoon met zowel jongens als meiden.

Naast de honkbal teams in alle leeftijden hebben we ook een mixed softbal/slowpitch team (recreatief), voor mannen en vrouwen vanaf 16 jaar. Iedereen die vroeger op school altijd al zei dat hij/zij dat softballen zo leuk vond is van harte welkom om gezellig mee te komen doen!

Onze sport is een zomersport, van half maart t/m half oktober zijn wij in principe (afhankelijk van de weersomstandigheden) buiten op onze velden te vinden. Onze competitie is van begin/half april t/m september/begin oktober. In de winterperiode gaan we binnen aan de slag.

Voor meer informatie of aanmelden voor proeflessen kun je terecht op onze website

www.shv-boosters.com

Maar je kunt ook gewoon even mailen met Ellen van Hassel via secretariaat@shv-boosters.com of bellen naar 06-47494776

Contact

SHV Boosters Roosendaal
Roosendaal
e-mail: secretariaat@shv-boosters.com
Website: www.shv-boosters.com

 

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven