Bristol Team

 

Historie

Bristol Team: Het begon allemaal in het jaar 1977, zaalvoetbal stond nog in zijn kinderschoenen en teams waren er nauwelijks in West-Brabant. De oprichter van het Bristol Team, Hans Lauwen, kwam met zaalvoetbal in aanraking na het bezoeken van een sportevenement in de Leede. Na afloop van dit evenement werd er gezaalvoetbald. Hans was zo van het spelletje onder de indruk, dat hij dit zelf wilde gaan doen. Hij en wat vrienden begonnen een team en de oprichting van Bristol Team maart 1977 was een feit. De naam was snel gevonden. De bedrijfsnaam van de vader van de oprichtig werd gekozen. Het bedrijf had deze eerste naam, en de koppeling was gewoon team. 

Geschiedenis In het eerste jaar werden er vriendschappelijke wedstrijden gespeeld tegen ervaren teams die al actief waren in de KNVB competitie. Van de meeste teams werd gewonnen en al snel kwam het besluit om ook deel te gaan nemen aan de KNVB competitie. Het team begon in de vijfde klasse en draaide meteen al in het eerste seizoen mee in de top van deze klasse.

Het potje voetbal tussen de huidige groep spelers en die van 1999 was een mijlpaal van de vereniging. Het kampioensteam van '99 wist nog een aardig balletje te trappen.

Dat bleek wel gedurende de wedstrijd. De oude garde wist behoorlijk tegenstand te geven. Tot ieders verbazing was het in de rust slechts 5-5. Het ging zozeer niet om de uitslag, maar meer om het plezier in het spelletje. Vooral na de wedstrijd werden er nog veel oude herinneringen opgehaald.

Gelukkig wist de huidige groep wel te winnen met 13-9. 'Gelukkig maar', aldus Hans Lauwen, 'stel je voor…….dan had ik dat een tijdje moeten aanhoren. Het reüniepotje smaakte wel naar meer. Misschien dat we het ieder jaar gaan herhalen.'

In 2014 was het weer zover. Wederom kwamen de oudjes bij elkaar om een balletje te trappen. Dit keer streden zij tegen het jeugdige 2e team. Het verlies werd voor lief genomen. Waar de mannen goed in zijn ging door tot de kleine uurtjes!

Relatienummer KNVB: BB-HT-80 B
Opgericht 1 maart 1977
Aantal teams 4


Thuiswedstrijden worden gspeeld in:
Sporthal In de Roos
Comandobaan 6
 4706 CL Roosendaal
Tel: 06-11523221


Thuiswedstrijden Bristol Team: woensdagavond. 21.10 uur team 1 en 20.00 uur team 2 Dames spelen wisselend. Jeugd speelt hun thuiswedstrijden om 11:00 uur

Thuistenue Bristol Team:

Shirt Goud/Geel
Short Zwart
Kousen Goud/Geel

Uittenue:

Shirt Wit
Short Zwart
Kousen Wit

Contact

Bristol Team
e-mail: info@bristolteam.nl
Website: www.bristolteam.nl

 

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven