Woensdag 9 december 2015

Roosendaalse hobbybrouwers presenteren fruitige IPA

Roosendaal - De Roosendaalse bierliefhebbers tevens hobbybrouwers van Laveloos hebben geboortegegeven aan een nieuw gerstekind: Sikker. Aanstaande vrijdag presenteren ze deze IPA aan een breder publiek.

Het is niet het eerste bier van de Roosendalers. Na de geboorte van het eerste vriendenbier in 2012 hebben ze al tientallen bieren gemaakt. Allemaal in kleine volumes, maar stuk voor stuk bieren die anders dan anders zijn. Vaak met een prima smaak en goede kwaliteit. 

Toch hebben Bas van Tetering en zijn kornuiten enkele bieren die er volgens hen bovenuit steken. Zo zijn Sikker, Kachel, Hangover en Dronken Droppie al gekozen tot de beste thuisbrouwbieren van Roosendaal. Een reden om deze bieren als hobby in de regionale markt plaatsen. 

Vrijdag 11 december 2015 trappen de heren af met de Laveloos Sikker, een Indian Pale Ale met een vleugje citrus. Aan dit bittere, fruitige bier is komende vrijdag een heuse kick-off party gewijd. Bierliefhebbers en andere belangstellenden kunnen vanaf 20.00 uur met Sikker en Laveloos kennismaken in café De Sjoes aan de Markt.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties